Virum Inner Wheel holder møde den 3. torsdag
i hver måned, kl. 18.30
 i Frilandsmuseets Restaurant
Kongevejen 100, 2800 Kgs. Lyngby.

Fordrink fra kl. 18.00

 


 

Virum Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

Næste møde

18. august kl. 18.30

"Heste til fest, sport & fritid"
v/ Jørgen Konge, tidl. livkusk i Den kongelige Stald.


Årets mødeprogram


Sådan bliver du medlem
Kunne du tænke dig at blive medlem af Virum Inner Wheel.

Så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. Det er også muligt bare at deltage i et møde som gæst.

Læs mere om Virum IW her

Folder om Virum Inner Wheel

Årets bestyrelsemedlemmer

Støtteprojekter
Samarbejde med Mødrehjælpen

Inner Wheel Danmark har indgået et 3 årigt samarbejde med Mødrehjælpen, følg med her.

Klubbens støtteprojekter

Billeder
Se alle billederne fra vores 40 års jubilæums fester. Billeder ligger på den interne side, nederst på forsiden.God sommer

  NYHEDER
01.05.2022
Foreningen Skyggebørn
Den 21. april 2022 havde vi Nanna Holt fra foreningen Skyggebørn som foredragsholder. For andet år i træk går Inner Wheels årsindsamling til foreningen. Skyggebørn er stiftet i 2017 af Jes Dige for at hjælpe børn og unge med sorg. De har afdelinger i Aalborg, Aarhus og København og driver sorggrupper for børn fra 4 til 28 år. I grupperne mødes børnene med andre, der har mistet/vil miste forældre, søskende eller andre nærtstående mennesker i deres liv. De kan være i grupperne så længe de føler behov for det. Foreningen drives at få deltidsansatte og en masse frivillige. Vi sluttede med at se en meget rørende film, hvor børnene selv fortalte, hvad det betød for dem at gå i grupperne. Læse mere om Skyggebørn på deres hjemmeside.

                     31.10.2021
Skyggebørn
Ved landsmødet på Nyborg Strand i weekenden den 2.-3. oktober blev Inner Wheels årsindsamling overrakt til foreningen Skyggebørn. Der var i 2020-21 blevet indsamlet kr. 154.000. Det er samtidig blevet besluttet, at næste årsindsamling igen skal gå til Skyggebørn, så de igen til oktober 2022, vil modtage en stor check.

30.05.2021
Dansende biler - med en dansker på udebane i Japan
Den 20. maj 2021 skulle vi have været på skovtur, men på grund af restriktionerne kom vi i stedet en tur til Japan (på Zoom). Camilla Nellemann fortalte og viste billeder fra hendes udvekslingsophold i Japan i 1998, hun var 17 år og udsendt at Rotary. Det var meget spændende at høre om, hvor svært det kan være at forstå en ny kultur, og blive accepteret. Men Camilla kom igennem året, og vendte senere tilbage og studerede i Japan. Det er der kommet en bog ud af: Dansende biler - med en dansker på udebane i Japan fra 1998-2016. Cammilla virker som det sødeste, nysgerrige og omgængelige menneske, så det er svært at forstå den behandling hun fik. Et meget spændende foredrag.
At et af vores egne medlemmer Lone Lundqvist, så bagefter kunne fortælle om hendes ophold i Japan i 1964, var den perfekte afslutnig på et godt møde. Stor tak til skovtursudvalget.
              
Det er Camilla Nellemann nederst til højre. Se flere billeder fra foredraget på den interne side.

28.02.2021
TUBA
Den 25. februar holdt vi vores første Zoom møde, hvor Marc Krabbe Sørensen fortalte om foreningen TUBA, og det store arbejde der bliver gjort for at hjælpe børn og unge, der er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug. Tuba hjælper børn og unge fra 14-35 år med rådgivning og terapi. Det var et meget spændende foredrag, selv om det selvfølgelig ikke kan blive helt det samme på en skærm. Her kan I læse meget mere om TUBA.

 
30.10.2020
Hald saloner

24.09.2020
Tivoligarden

30.07.2020
RågelejetræfNyhedsarkiv
 
  Om Virum Inner Wheel Klub

Vi er ca. 40 medlemmer i vores klub, som samles én gang om måneden for at høre et spændende foredrag. Vi spiser sammen og sætter pris på en hyggelig aften med socialt samvær. Vi har alle stor glæde af det personlige netværk. Klubben arrangerer også løbende forskellige kulturelle aktiviteter og virksomhedsbesøg.

Inner Wheels formål:
  •   At fremme sandt venskab
  •   At fremme hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse
  •   At fremme international forståelse 

Kvinder, der kan gå ind for Inner Wheels formål, kan blive medlemmer. 

Hvis du er interesseret i at blive medlem eller komme med til et af vores møder som gæst, kan du læse mere i klubfolderen.

Mødested: Frilandsmuseets restaurant den tredje torsdag i hver måned kl. 18.30

                                  
 
 
 
 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.500 medlemmer i 100 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 27.07.2022
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS